ÚLTIMS DIES PER APUNTAR-SE AL FÒRUM D’OPORTUNITATS EMPRESARIALS
ÚLTIMS DIES PER APUNTAR-SE AL FÒRUM D’OPORTUNITATS EMPRESARIALS La segona sessió serà dijous 29 de juny a les 4 de la tardaEl proper dijous 29 de juny a les 4 de la tarda, tindrà lloc la segona sessió del Fòrum d’Oportunitats Empresarials que organitza l’Àrea d’Empresa de l’Agència d’Innovació i Desenvolupament de La Garrotxa – DinàmiG – amb el suport de la Diputació de Girona i dels Joves Empresaris de la Garrotxa.

 

L’objectiu del Fòrum d’Oportunitats és posar en contacte persones que tenen alguna cosa o servei per oferir amb emprenedors que necessiten alguna cosa per poder tirar endavant el seu projecte empresarial i també a aquells que estan disposats a escoltar els projectes per implicar-s’hi activament en cas de que els interessi algun d’ells. L’objectiu final és  crear un entorn d’oportunitats empresarials que faciliti tirar endavant un projecte, ja sigui compartint, intercanviant o col·laborant.

 

En funció del tipus de projecte, una de les necessitats pot ser capital per poder invertir i és per aquest motiu que enguany el Fòrum consta de dues sessions; una primera el 24 de maig, en què les persones inscrites van exposar en públic el seu projecte de negoci; i una segona sessió prevista per el 29 de juny, dedicada al finançament alternatiu per complementar els projectes que necessitin capital. L’objectiu d’aquesta segona jornada és donar a conèixer diferents alternatives financeres complementàries a la banca tradicional, per si poden ser d’interès pels participants.

 

L’acte començarà a les 4 de la tarda a Can Monsà, i comptarà amb la participació de Sandra Font, cap de finançament alternatiu d’Acció; Paulino de Evan, Co-Founder de Finanzarel; i Jordi Solé, Co-founder d’Ecrowd. També, l’empresa olotina Aluminis i Serralleria Deri,S.L. ens parlarà de la seva experiència en el camp del finançament alternatiu. L’acte serà moderat per Ernest Garcia de Garcia Gasull Consulting.

 

Seguirà un networking entre els participants a la jornada per tal de poder establir contactes, xarxa i debat a l’entorn d’un petit refrigeri.

 

Les persones interessades en aquesta segona sessió del Fòrum d’Oportunitats poden ampliar informació i fer la seva inscripció al telèfon 972260152, mitjançant el mail forumoportunitats@dinamig.cat, o be dirigint-se a la seu de DinàmiG, al carrer Tomàs de Lorenzana, 15 d’Olot.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat