ARRIBA A OLOT L’EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA LA FESTA A SANT FELIU DE PALLEROLS
ARRIBA A OLOT L’EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA LA FESTA A SANT FELIU DE PALLEROLS A partir d'aquest divendres es podrà veure a l'ArxiuL’exposició La festa a Sant Feliu de Pallerols. La mirada dels Vilallonga, que es va poder veure a Sant Feliu de Pallerols durant la festa major d’aquesta població, arriba ara a Olot, a la sala d’actes de l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa. Recordem que la mostra inclou una trentena de fotografies fetes durant la primera meitat del segle XX per Josep Vilallonga Corominas i els seus fills Joan i Fernando Vilallonga Fàbrega sobre diversos aspectes festius de Sant Feliu (la faràndula, les sardanes, les processons, les atraccions, etc.).

 

El llegat fotogràfic dels Vilallonga ha ingressat recentment a l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa després que la família en fes donació a l’Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols. El conjunt conté poc més de 10.000 fotografies, des de l’última dècada del segle XIX fins a l’any 1972. En destaquen els 173 autocroms de Josep Vilallonga, unes peces molt singulars, ja que constitueixen el primer procediment fotogràfic en color disponible fins a l’any 1935.

 

L’exposició estarà oberta del 23 de juny al 29 de setembre.

 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat