DIJOUS A LES PLACES EN FAMÍLIA
DIJOUS A LES PLACES EN FAMÍLIA Aquest dijous, la companyia basca Shakti Olaizola actuarà a la plaça MajorLa companyia basca Shakti Olaizol portarà Baldin Bada aquest dijous 2 d’agost a la plaça Major, un espectacle que combina el circ, el teatre i la música per fer-nos descobrir que el pinzell està a les nostres mans i podem pintar la realitat que més ens agradi. En cas de pluja, l'actuació es traslladarà al Pavelló Firal.

La d'aquesta setmana és la tercra sessió del dijous a les places en família, una de les activitats de la programació de la Cua del Drac, que organitza DinàmiG.

La setmana que ve, les tècniques de circ com els malabars i els equilibris acompanyades d’un gran sentit de l’humor de Ricky, el tenista tancarà el cicle, el dijous 9 d’agost a la plaça Campdenmàs. Ricky captar l’atenció del públic i intenta que l’estimi tant com ell sempre ha estimat el seu esport: el tenis!

Els dijous a les places en família és un cicle organitzat per DinàmiG (Agència d’Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa) amb el suport del Patronat de Turisme Costa Brava Girona. Per més informació es pot consultar www.agendaolot.cat  

 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat