FUTBOL SOLIDARI
FUTBOL SOLIDARI La Unió Esportiva Olot juga aquest dimecres (19:30h) contra el Nàstic un partit que recollirà fons per CàritasAquest matí s’ha presentat la tradicional jornada benèfica de la Unió Esportiva Olot a favor de Càritas. El partit UEOLot-Nàstic serà aquest dimecres 1 d’agost a les 19.30h a l’Estadi. Joan Agustí, el president de la UEO, ha assenyalat que Càritas ja forma part de l’escut del club i espera que l’Estadi s’ompli per ajudar als més necessitats. El president Joan Agustí també desitja una bona resposta de l’afició olotina i garrotxina per tal que “donin suport a una entitat que fa una magnífica tasca de cohesió social a la comarca”. Es tracta d’una entitat estretament lligada al projecte i a la filosofia del club tal i com reconeix Agustí “Podem dir que l’anagrama de Càritas ja forma part de l’escut de l’Olot. Això representa una sèrie de valors que fan que el nostre club sigui diferent i tingui un gran component social. Només els podem donar les gràcies per ajudar-nos a tenir una societat més justa”.

Des de Càritas Garrotxa, el president Carles Oller reconeix que la UE Olot és un gran aparador per donar visibilitat a la seva tasca: “Ens agrada dir que la UEO és modèlica i poques entitats han tingut la constància donar suport en els nostres projectes. Portar el nom a la samarreta ens fa visibles i és una aportació de primera línia”. Oller també associa el club olotí a uns valors i compromisos que es porten a la pràctica: “Difondre el nom de Càritas Garrotxa dóna un gran valor i fortalesa al projecte. Hi ha moltes entitats que fan bandera de valors però el que interessa és que es facin, que es transformin en fets. L’acció de Càritas és rellevant, significativa i imprescindible en l’àmbit social”.

A la presentació d'aquest matí hi ha assistit el primer tinent d’alcalde d'Olot, Pep Berga i Mar Roca, regidora d’Esports. Berga ha destacat que es tracta “d’un projecte solidari que uneix dues entitats que representen molts valors” i també ha assenyalat que la UEO és “un club diferent per aquest tipus d’accions que s’ajusten molt bé a la seva filosofia, no només competitiva sinó social i integradora. I el conveni amb Càritas n’és un gest més”.

El partit contra el Nàstic de Tarragona serà aquest dimecres a les 19:30h a l’Estadi Municipal. Cinquè test de pretemporada per al conjunt de Raúl Garrido davant d’un club consolidat a Segona A. Les entrades es podran comprar a taquilles i valdran 5€ per socis i 12€ per no socis.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat