TROBADA DE DONES A LES FONTS
TROBADA DE DONES A LES FONTS Tindrà lloc aquest dissabte 15 de desembre a les 10h al casal de Les Fonts i és una de les accions escollides en els pressupostos participatiusDones i trajectòries vitals. Com conciliem la vida laboral, personal, familiar? Com ho vivim? Parlarem de la vida en un entorn rural, dels canvis del veïnat, dels processos migratoris. Aquest dissabte 15 de desembre a les 10h del matí començarà una de les trobades de dones. Es dinamitzarà la trobada, que es farà al casal de Les Fonts (carrer Volcà Montcal, 13), hi haurà  refrigeri i espai de cura per mainada.

Les trobades de dones és una de les accions que es porten a terme dels pressupostos participatius d’Olot. Va ser la segona iniciativa més votada de les propostes guanyadores: la primera va ser el circuit natural Moixina-Pla de Llacs (269 vots), seguida de les jornades de la dona (261 vots), la mobilitat sostenible: Olot amb bicicleta (254 vots). A continuació, els veïns i les veïnes dels barris de Batet, Bonavista, Pequin, Les Fonts i Sant Roc van escollir l’espai l’espai de trobada dinamitzat al parc del carrer Gòdua (191 vots) i els elements de la faràndula de Sant Roc (188 vots).

Un total de 772 persones (7,99%) van votat els primers pressupostos participatius d’Olot, que va obrir la votació el passat 5 de maig i es van tancar el diumenge 20 de maig. 9.662 persones de 16 o més anys van poder escollir les actuacions de millora de la ciutat sorgides en el procés participatiu iniciat a principis d’any.

Per a més informació consulteu pressupostosparticipatius.olot.cat i la pàgina web de l’Ajuntament d’Olot www.olot.cat.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat