RECEPCIÓ AL CLUB TENNIS TAULA OLOT
RECEPCIÓ AL CLUB TENNIS TAULA OLOT L’Ajuntament d’Olot distingeix jugadors, tècnics i junta del Club Tennis Taula Olot per una temporada històricaLa del 2016-2017 ha estat una temporada històrica. El primer equip del Club Tennis Taula Olot-Ammerländer ha pujat a Divisió d’Honor, el de 2a nacional ha estat campió en la seva categoria i ha assolit l’ascens a Primera Nacional mentre que els veterans també han pujat al graó més alt del podi en els Campionats d’Espanya.

 

L’Ajuntament d’Olot ha ofert aquest migdia una recepció als palistes olotins en un acte que ha tingut lloc al Saló de Sessions. Els parlaments del president del club, Enric Llagostera, i del director tècnic, Oscar Gallego, han iniciat el reconeixement al qual també ha assistit  Sabrina Takenouchi, membre de la junta de la Representació Territorial de la Federació Catalana de Tennis Taula a Girona. L’alcalde d’Olot, Josep M. Corominas, ha felicitat als “jugadors pels títols aconseguits, a l’equip tècnic i la junta per la determinació i l’esforç per tirar endavant un club que ha aconseguit una temporada sense precedents en els seus 34 anys d’història”. La signatura en el Llibre d’Honor de la Ciutat i la fotografia de grup han tancat la recepció al CTTO-Ammerländer que han rebut una litografia amb els gegants jugant a tennis taula acompanyats de la resta d’elements de la faràndula local com a record d’una gran temporada.   

 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat