SEGON DIA DE VEUS
SEGON DIA DE VEUS Una masterclass amb el Quartet Mèlt i el concert amb barberia inclosa de The Hanfris Quartet, activitats destacades del festivalAquesta tarda ha començat la segona jornada de VEUS, el festival de grups vocals de Catalunya, que fins diumenge se celebra a Olot. De les 4 a les 7h de la tarda, l’Orfeó Popular Olotí ha acollit la masterclass del Quartet Mèlt. 55 persones han participat del taller en el que pogut compartir l’experiència dalt dels escenaris i la metodologia de treball dels guanyadors de la tercera edició del programa Oh Happy Day de TV3.

 

Paral·lelament a la formació que ha impartit el Quartet Mèlt, al centre d’Olot s’hi ha pogut sentir un ampli repertori de nadales. El Cor de Cambra de Girona ha estat l’encarregat de portar la música de Nadal pels carrers del nucli antic d’Olot coincidint  amb la Fira del Pessebre.

 

A 2/4 de 8h del vespre a la Sala El Torín ha començat el concert de The Hanfris Quartet. Uns 90 espectadors han pogut gaudir de l’espectacle que arrenca de l’estil Barbershop. Al més pur estil de les barberies nord americanes de l’última meitat del segle XIX els assistents han pogut seguir el concert mentre el Gremi de Perruquers d’Olot i Comarca han tallat el cabell i arreglat la barba en una barberia que s’ha improvisat en el mateix escenari del Torín.

 

El concert de Primital Bros tancarà aquesta nit la segona jornada del festival Veus.  A les 11 de la nit al Teatre Principal començarà Hijos de la gran fusa, la proposta musical d’aquesta companyia que explora una nova forma de comunicació teatral on l’humor i la música vocal són els principals protagonistes.

Més informació a
www.festivalveus.catimprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat