ESTIU D'OBRES A L'ESCOLA D'ART
ESTIU D'OBRES A L'ESCOLA D'ART L'Ajuntament hi porta a terme una actuació de millora per segon any consecutiuL’Escola d’Art viurà un nou estiu d’obres. A les properes setmanes començaran els treballs per renovar dos lavabos (situats a la planta baixa i el primer pis) i arreglar part del paviment de l’edifici dels Claustres del Carme. La Junta de Govern Local d’aquest dijous ha aprovat l’adjudicació de les obres a l’empresa Construccions J.Pallàs.

 

La d’aquest estiu és la segona fase de la millora de la seu de l’Escola d’Art que promou l’Ajuntament d’Olot d’acord amb la direcció del centre. L’any passat ja es va actuar sobre la coberta de l‘edifici i una part del paviment de les instal·lacions amb un import de 60.772’24 euros. Aquest any, se n’hi destinen 142.411,53€ més que s’afegiran als 250.000 euros que la Generalitat s’ha compromès a invertir per a la renovació de la instal·lació elèctrica i l’adequació de l’edifici. El regidor de Via Pública Josep Gelis ha explicat aquest matí que "amb la inversió que l'Ajuntament hi ha fet aquests últims anys sumada a la de la Generalitat farà que, en els últims dos anys, s'hagi realitzat una inversió d'uns 500.000 euros a l'Escola d'Art".

 

L’Ajuntament també ha aprovat aquest matí l’aprovació inicial del projecte de circuit natural “La Moixina- Pla de Llacs”. La Junta de Govern Local ha donat llum verda a la primera fase de rehabilitació de l’itinerari comprès entre el Mas Fumarola i el camí del Triai. El projecte se sotmetrà al període d’informació pública durant 30 dies. El circuit natural Moixina-Pla de Llacs (269 vots i un pressupost de 39.915 euros) va ser el projecte més votat als pressupostos participatius d’Olot. També van ser propostes seleccionades les jornades de la dona (261 vots), la mobilitat sostenible: Olot amb bicicleta (254 vots), la informació dels serveis públics als barris (240 vots), l’espai de trobada dinamitzat al parc del carrer Gòdua (191 vots) i el Gegant de Sant Roc (188 vots). Tots els projectes guanyadors dels pressupostos participatius han començat la seva tramitació perquè puguin ser una realitat abans d’acabar l’any.

 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat