PLE MUNICIPAL
PLE MUNICIPAL El Síndic de Greuges ha presentat aquest dijous l’informe amb les actuacions realitzades a Olot al 2017L’Ajuntament d’Olot ha celebrat aquest dijous el ple del mes de maig. La sessió, que ha tingut l’ordre del dia següent (cliqueu aquí), ha comptat amb la presència del Síndic de Greuges. Com cada mes de maig coincidint amb el ple, Ribó ha donat a conèixer l’informe amb les actuacions realitzades a Olot durant l’any anterior (els responsables de l’Oficina han atès 45 persones i 7 han recollit queixes, sobretot de medi ambient i urbanisme). L’alcalde Josep M. Corominas i el mateix Ribó han recordat que, fa un anys, havia assistir al ple per realitzar aquesta tasca Jordi Sánchez.

 

En el ple s’ha donat compte dels resultats dels pressupostos participatius i s’ha fet un nou pas per a la construcció del nou dipòsit municipal d’aigua. Tots els grups van donar suport a la moció per recuperar la memòria dels maquis garrotxins a partir del nom de Francesc Serrat Pujolar, en “Cisquet”, afusellat al camp de la bota el 25 de febrer de 1946. El plenari també va expressar el seu rebuig a la sentència de “La Manada”, va donar suport als docents de la Garrotxa i el conjunt del país i va acordar catalogar i protegir els comerços històrics i emblemàtics d’Olot.

Si voleu recuperar el debat del ple d’aquest mes de maig podeu fer-ho a aquest enllaç.
imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat