RECONEIXEMENT A LES MILLORS NOTES DE LA SELECTIVITAT
RECONEIXEMENT A LES MILLORS NOTES DE LA SELECTIVITAT 8 joves han rebut la distinció, en un acte que ha tingut lloc al Saló de SessionsAquest dissabte 27 d’agost ha tingut lloc el reconeixement als dos alumnes amb millor nota d’accés a la universitat dels 4 centres d’Olot que imparteixen batxillerat. A les 7 de la tarda al Saló de Sessions ha començat l’acte de distinció als estudiants, que han signat en el Llibre d’Honor de la Ciutat i han rebut de mans del regidor d’Educació, Jaume Mir, i l’alcalde Josep M. Corominas, una insígnia en forma d’ala d’Olot.

Sandra Bossoms Mesa (que no ha pogut assistir a l’acte) i Alèxia Pont Esteban de l’Escola d’Art i Superior de Disseny; Aníbal Castillo Bassols i Laia Colomer i Pujol de l’Institut Bosc de la Coma; Marta Camós Pujol i Alba Saiz García de l’Institut La Garrotxa; Irene Pagès Serrat i Laia Zarza Arbusà de l’Institut Montsacopa han estat els estudiants que han rebut la distinció per haver obtingut les millors notes d’accés a la universitat en el curs 2015-2016. Els joves han estat acompanyats per amics, familiars i responsables dels centres educatius en un acte que aquest any ha arribat a la sisena edició.

 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat