IL.LUMINA'L DE BLAU
IL.LUMINA'L DE BLAU L'Ajuntament d'Olot s'adhereix al Dia Mundial de Conscienciació sobre l'AutismeCada any, el 2 d'abril, desenes d'edificis de tot el món s'il·luminen de blau com a mostra de solidaritat amb el col·lectiu de persones amb Trastorn de l'Espectre de l'Autisme (TEA) i les seves famílies. Es tracta d'una campanya de sensibilització de caràcter internacional promoguda per Autism Speaks i coneguda per les seves sigles en anglès LIUB (Light It Up Blue) (Il·lumina'l de blau). Milers d'edificis emblemàtics de tot el món s'il·luminen de blau en suport a les persones amb TEA.

L'Ajuntament d'Olot s'adhereix a la campanya. Aquest dissabte i diumenge al vespre, la façana de Can Joanetes s'il.luminarà de blau com a mostra de suport a la iniciativa que té per objectiu:
- Contribuir a donar visibilitat al col·lectiu i incrementa el coneixement i tolerància cap a les persones amb autisme.
- Celebrar el talent i les capacitats de les persones amb autisme.
- Cridar l’atenció sobre les necessitats de les persones amb autisme. Aquest any: “Trenquem junts barreres per l’autisme. Fem una societat accessible”.

Pots veure els edificis que s’il·luminen aquest cap de setmana aquí


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat