LLIURAMENT DELS PREMIS 100% EMPRENEDORS
LLIURAMENT DELS PREMIS 100% EMPRENEDORS És l'acte de clausura de la Setmana de l'EmprenedoriaLa sala El Torín d’Olot ha acollit la 4a. edició dels Premis 100% Emprenedors, que organitza l’Ajuntament d’Olot, el Consell Comarcal de la Garrotxa, els Joves Empresaris de la Garrotxa i el Cercle Euram amb el suport del setmanari La Comarca, Olot Televisió, Ràdio Olot i Secot amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Girona i la Diputació de Girona. Els guardons tenen com a objectiu la dinamització i promoció de l'esperit emprenedor i el reconeixement de l’aportació que les noves iniciatives empresarials fan com a eina de dinamització de l’activitat socioeconòmica i de creació de llocs de treball.

Jordi Ginabreda Ferrés (www.jordiginabreda.com) ha estat el primer premiat de la nit. L’Asociació Joves Empresaris de la Garrotxa han concedit el guardó a l’interiorista garrotxí que aquest 2016 ha guanyat el premi Restaurant&Bar Design Awards per la rehabilitació del restaurant Tapas Bona Sort de Barcelona. Aquest certamen, de dimensió internacional, també va seleccionar, Ginabreda per al projecte d’il·luminació del local La Cuina del Mercat d'Olot, situat a la Plaça Mercat.

El jurat també ha decidit atorgar una menció a la cooperació empresarial Russet-Masoliver. Les dues reconegudes empreses capdavanteres en el sector de les begudes espirituoses (Ratafia Russet i Masoliver Grup) han decidit sumar esforços i treballar conjuntament per tal de crear un producte original i únic: el Gin Volcànic (ginvolcanic.com).  

Les empreses Innova didàctic (www.innovadidactic.cat) dedicada a la robòtica didàctica i la impressió 3D i Knobloch Strings de fabricació de cordes de guitarra professionals de qualitat (www.knoblochstrings.com) han recollit, respectivament, el Primer i Segon Premi dels 100% Emprenedors. També s’ha concedit una menció a Laura Nogareda Vilà, impulsora del projecte “Coleteros Olot de la marca LAU’S” (www.coleterosolot.com). El jurat ha destacat la capacitat emprenedora de Nogareda que va iniciar als 14 anys i que actualment manté fent compatible, amb èxit, el treball i la seva etapa formativa.

La conferència de la periodista Bibiana Ballbè i la música de Teràpia de Shock també han format part de l’acte de lliurament dels Premis “100% emprenedors” que, en la seva quarta edició, han rebut 21 projectes.

Els Premis han estat la cloenda de la Setmana de l’Emprenedoria que ha programat un total de 18 actes. Des de dilluns 24 de novembre i fins a aquest divendres 25, prop d’un miler de persones han assistit als diferents actes dirigits a públics molt diversos: des de tallers amb estudiants d’ESO, una tertúlia entre estudiants i els Joves Empresaris de la Garrotxa, una xerrada col·loqui sobre liderar en femení, sessions de Responsabilitat Social, Bussiness Angels, cooperatives, seminari de fiscalitat... entre moltes altres activitats.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat