NIT DE COMERÇOS OBERTS
NIT DE COMERÇOS OBERTS Aquest dissabte, 8a vuitena edició del Shopping NitAquest dissabte 16 de juny tindrà lloc el Shopping Nit. La iniciativa permet que les botigues puguin obrir de les 20h fins a les 24h amb l'objectiu d'oferir l’oportunitat de gaudir d’una nit de compres i de diverses activitats que tindran lloc durant la nit per als carrers més cèntrics d’Olot.

 

Enguany i amb la col·laboració del Gran Teatre del Liceu i L’institut de Cultura d’Olot, se’ns brinda la oportunitat de fer un canvi en el format de les darreres edicions del Shopping,  en què havíem tingut la intervenció de grups com Teràpia de Shock i Lapsus, amb la projecció de l’òpera Manon Lescaut, que es farà a la Plaça Major amb una pantalla de 8m x 5m i que serà emesa simultàniament a més de 140 municipis. Així mateix i seguint aquesta línia, podrem gaudir de la interpretació d’àries de diferents autors a les Escales de Sant Esteve, amb la mezzosoprano Maria Isidoro i el pianista Edgar Basiana, a més d’actuacions al carrer amb The Had Haussen Band i Trujazz.

 

La participació per part de les botigues associades serà de 72, amb un petit increment respecte a l’any anterior i que segueix la tònica d’augment respecte a anys anteriors per part de les botigues associades.

 

Hi haurà els sorteig de 20 passaports amb un valor màxim de 200 per passaport en les compres realitzades durant la nit i que podran bescanviar a qualsevol de les botigues associades, a més del sorteig d’un sopar al Restaurant Les Cols.

 

Així mateix durant la nit hi haurà botigues que faran activitats, tasts i promocions especials per als seus clients.

Consulta la programació del Shopping Nit a www.acolot.comimprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat