5PM ACTIVITATS
5PM ACTIVITATS S'obre el procés d’inscripció a la “Guia d’Activitats Extraescolars 5:PM”Un any més l’Ajuntament d’Olot, inicia el procés d’inscripció a la “Guia d’Activitats Extraescolars 5:PM” , per el curs 2018-2019, que enguany arriba a la seva 6ª Edició.

 

Aquest any, tal com es va iniciar l’edició passada, es comptarà també amb la versió APP de la Guia, que permet també conèixer les diferents propostes.

 

La guia inclou informació d’empreses i entitats que ofereixen d’activitats, que van des d’arts escèniques i dansa, arts plàstiques, robòtica, esports, idiomes, informàtics i mecanografia i  música a més d’activitats de suport a l’estudi adreçades a infants i joves.

 

Aquesta guia té dos objectius, per una banda agrupar la informació per facilitar la selecció als pares i mares que busquen les millors opcions pels seus fills i per altra banda, fer un petit reconeixement a totes les empreses i entitats que actualment donen a la ciutat un ampli ventall d’opcions d’activitats formatives de qualitat que complementen l’educació dels nens i joves d’Olot i comarca.

 

Recordar que la Guia es distribueix a les famílies a través dels centres educatius durant el mes de juny, i a partir d’aquets moment també estarà actualitzada la informació a l’APP “5PM Extraescolars”.

 

Per poder-hi participar, cal fer la inscripció a través de la web de l’Ajuntament d’Olot / Inscripcions / IMPO-DinàmiG / Activitats Extraescolars Guia 5PM. És un projecte subvencionat per l’Ajuntament d’Olot i que té un cost per cada activitat que es vulgui incloure de 60€ (iva inclòs)

 

Recordar que la data límit per fer les inscripcions és el proper divendres 9 d’Abril.

 

Per més informació poden adreçar-se a DinàmiG (C/Tomàs Lorenzana, 15) , Tf. 972 260152 Ext.1 o per mail a empresa@dinamig.cat.

 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat