ORÍGENS, PREMI A LA INNOVACIÓ DE FIRES DE CATALUNYA
ORÍGENS, PREMI A LA INNOVACIÓ DE FIRES DE CATALUNYA El premi s'ha lliurat a Olot en el Congrés de Fires de CatalunyaL’Ajuntament d’Olot i l’Ajuntament de les Borges Blanques han estat els guanyadors dels Premis a la Innovació de les Fires de Catalunya 2016, que s’han lliurat aquest migdia, en el marc de la 23ena edició del Congrés de Fires de Catalunya, que se celebra aques dimecres i dijous a Olot.

El jurat de la 12ena edició dels Premis a la Innovació de les Fires de Catalunya,  presidit per la directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, i integrat per la Direcció General de Comerç, Agència per a la Competitivitat de l’Empresa (ACCIÓ), la Federació de Fires de Catalunya (FEFIC), i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPF)  ha decidit concedir els guardons a aquestes dues entitats pel seu destacat paper en el suport a l’activitat firal durant 2016.

L’Ajuntament de les Borges Blanques  - Patronat Fira de les Garrigues ha estat premiat  per  la “Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues”, i per la contribució de la Fira a la consolidació d’un producte molt arrelat a aquest territori, i que és element diferenciador per a la promoció turística de la comarca de les Garrigues.
 
També s’ha premiat a l’Institut Municipal de Promoció d’Olot – Ajuntament d’Olot per la “Fira ORÍGENS (fira agroalimentària de productes de qualitat)” per l’aposta decidida i rigorosa pels productes agroalimentaris de qualitat i de proximitat de la comarca de la Garrotxa. També per haver contribuït a la promoció del turisme gastronòmic i a la creació de sinergies entre la fira, el sector i el territori.

L'alcalde Josep M. Corominas ha recollit el guardó a la jornada de cloenda del congrés de Fires de Catalunya que s’ha celebrat a Olot, i que ha convocat més de 100 congressistes procedents d’arreu de Catalunya, que han analitzat i debatut temes d’actualitat i els principals reptes i oportunitats per al sector firal català. El secretari d’Empresa i Coneixement, Xavier Gibert, acompanyat del president de la FEFIC, Ramon Ferrando, i del regidor de Promoció Econòmica d'Olot, Estanis Vayreda, han presidit aquesta tarda la cloenda del Congrés.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat