PROJECTE +60
PROJECTE +60 Es tracta d'un assessorament a les persones que es troben amb dificultts per accedir a la jubilacióEl projecte +60 s’adreça als majors de 60 anys, empadronats a Olot, que es troben en situació d’atur, i que, tot i que han treballat durant molts anys, no disposen de la cotització suficient per poder accedir a la jubilació.

El regidor de Promoció Econòmica, Estanis Vayreda, ha explicat que “el Servei d’Ocupació del Mas Les Mates ha detectat aquesta necessitat a partir de consultes de persones inscrites al servei que tenen dubtes de si es poden jubilar, si tenen prou període cotitzat, en quines condicions podrien fer-ho, on s’han de dirigir...” Per aquest motiu s’ha cregut interessant poder donar aquest servei d’assessorament.

Les persones interessades s’han d’inscriure a DinàmiG (carrer Tomàs de Lorenzana 15 d’Olot) i junt amb la sol·licitud han d’aportar la documentació següent: fotocòpia del DNI/NIE, vida laboral actualitzada, full d’inscripció a l’Oficina de Treball de la Garrotxa com a demandant d’ocupació i certificat d’empadronament a Olot.

Des de l’Àrea d’Ocupació de DinàmiG es realitzarà un estudi personalitzat a cada cas que consistirà en un informe de la situació actual de la persona i les possibilitats de poder accedir a la jubilació. En cas que es trobi amb carències de cotització, es quantificaran per tal que la persona conegui les opcions que té i pugui resoldre la seva situació de la millor manera possible.

Actualment a Olot hi ha 255 persones de 60 anys o més que es troben en situació d’atur, i l’objectiu de l’Ajuntament d’Olot amb aquest projecte és poder assessorar a les persones que es trobin en aquesta situació i ho necessitin sobre les possibilitats que tenen d’accedir a la jubilació.
imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat