POLSERES IDENTIFICATIVES PER A INFANTS DURANT LES FESTES DEL TURA
POLSERES IDENTIFICATIVES PER A INFANTS DURANT LES FESTES DEL TURA Els voluntaris de Protecció Civil facilitaran els braçalets que també es poden recollir a Can TrincheriaPer primera vegada per Festes del Tura es posen a disposició de les famílies que vulguin polseres identificatives per als seus més petits. L’Ajuntament d’Olot s’ha acollit a la campanya de la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya per tal de disposar d’aquest material pensat per als esdeveniments amb gran afluència de participants, com les Festes del Tura.

 

Els voluntaris de Protecció Civil d’Olot són els encarregats d’entregar les polseres per als infants. El primer dia de Festes, s’han instal·lat al Firal i a la Plaça Móra per oferir, a partir del moment de la cercavila, braçalets identificatius a les famílies que vulguin. Es tracta d’unes polseres de color taronja on els pares han d’anotar el nom del nen/nena i el número de telèfon mòbil de la persona de contacte. D’aquesta manera, en cas que un menor es perdi durant la celebració d’algun dels actes serà més fàcil poder localitzar els seus familiars.

 

La polsera identificativa també es pot trobar a Can Trincheria. Serà a partir del proper dilluns 5 de setembre quan es podrà recollir en l’horari següent: dilluns 5, dimarts 6 i dimecres 7 de setembre de les 10 del matí a les 2 del migdia i de 5 a 7h de la tarda. Dijous 8 i divendres 9 de setembre de les 11 a les 2h i de 6 a 8h de la tarda. Dissabte 10, de les 11 a les 2h i de 5 a 7h i diumenge 11, de les 11 a les 2h.

Des de Protecció Civil es recorda que és molt important posar als infants les polseres identificatives quan es vagi a llocs o esdeveniments on hi hagi una gran concentració de persones, com festes majors, o altres espectacles massius. Són braçalets reutilitzables ja que, un cop acabat l’esdeveniment, es pot guardar per un altre dia quan s’assisteixi a una altre activitat amb molta concurrència.

Tot i aquest identificatiu de seguretat també es recomana a les famílies, en cas de molta gent, pactar amb els nens punts de trobada concrets i coneguts per l’infant perquè en cas que es desorientin puguin espavilar-se sols. D’aquesta manera potenciem l’autonomia de l’infant i el coneixement de l’entorn.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat