EN MARXA LES PROVES DE TRÀNSIT AL VOLTANT DEL POU DEL GLAÇ
EN MARXA LES PROVES DE TRÀNSIT AL VOLTANT DEL POU DEL GLAÇ Des d'aquest dimarts al dilluns 22, s'implanta en període de proves l'ordenació el trànsit al Pou del Glaç, carretera de Riudaura i plaça MontolivetUna vegada estudiades les consideracions veïnals a la proposta de modificació de l'ordenació de trànsit a l'entorn del carrer Pou del Glaç, carretera de Riudaura i plaça Montolivet, l’Ajuntament d'Olot inicia en període de proves una modificació puntual de la circulació a diferents carrers, amb l’objecte d’incorporar els resultats al projecte que s'està
estudiant.

La prova consistirà en:
- Establir el sentit únic de circulació al tram de carrer Pou del Glaç comprès entre el carrer Josep Ayats i l’av. Dr. Joaquim Danés, en direcció des del Desemparats cap a Montolivet.
- Establir doble sentit de circulació al tram de l’av. Dr. Joaquim Danés, entre el carrer Pou del Glaç i l’av. Reis Catòlics, on no es podrà aparcar.
- Establir el sentit únic de circulació del carrer Eiximenis, en direcció de l'avinguda Reis Catòlics cap al carrer Pou del Glaç.
- Establir el sentit únic de circulació al tram del carrer Estorch i Siqués, pont de la Ceràmica i tram de carretera de Riudaura, comprès entre el passatge de la Ceràmica i el carrer Pou del Glaç, en direcció des de l'avinguda Sant Joan cap al Pla de Dalt.

El període de proves s’iniciarà a les 7h del matí del dimarts 16 de maig i finalitzarà a les 24h de la nit del dilluns 22 de maig de 2017.

Les mesures de senyalització i semaforització seran provisionals. També durant aquest període quedarà anul·lat el semàfor i el pas de vianants de davant l'escola Maria Reina. Una vegada finalitzada aquesta prova es retornaran a l'estat actual. A la presentació d'aquest matí el regidor de Via Pública, Josep Gelis, ha explicat que "volem disposar de totes les dades necessàries per poder prendre una decisió que millori i pacifiqui el trànsit del carrer Pou del Glaç i veure sobretot l'impacte a l'Avinguda Reis Catòlics". L'alcalde Josep M. Corominas ha subratllat que "el que fem ara és només una prova. Analitzarem molt a fons els resultats abans de prendre qualsevol decisió".


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat