UN DETINGUT PER UN DELICTE CONTRA LA SALUT PÚBLICA
UN DETINGUT PER UN DELICTE CONTRA LA SALUT PÚBLICA L’home va evitar un control de la Policia Municipal. Quan els agents van aconseguir aturar el cotxe, van trobar cabdells de marihuana a l’interiorLa Policia Municipal d’Olot ha detingut al conductor del vehicle, un home acusat d’un delicte contra la salut pública. Els fets han passat aquest diumenge a 2/4 de 2h de la matinada quan el detingut, veí d’Olot de 41 anys va esquivar un dels controls de pas que la Policia havia instal·lat a l’Avinguda Sant Jordi. Un cotxe patrulla va aconseguir-lo aturar a l’Avinguda Estació, a l’alçada del recinte firal. En el control d’alcoholèmia, va donar negatiu, però quan els agents van escorcollar el vehicle van trobar-hi una bossa amb cabdells de marihuana amb un pes total d’1,5 quilos.

L’home, que va quedar detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, va ser traslladat a la Comissaria del Mossos d’Esquadra per la continuació de les diligències d’investigació i passar posteriorment a disposició judicial. Ha quedat en llibertat amb càrrecs.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat