COMENÇA L'ACTIVITAT D'ORÍGENS
COMENÇA L'ACTIVITAT D'ORÍGENS Amb una exposició al pati de l'antic Hospital. Orígens serà el 25 i 26 de novembreEl 25 i 26 de novembre, el Recinte Firal d’Olot es tornarà a omplir de productors d’arreu del territori amb la celebració de la sisena edició d’Orígens, la Fira Agroalimentària de Productes de Qualitat de Catalunya.

 

Orígens però també ha previst diverses activitats a la ciutat durant els dies de la fira i els previs. Un any més Cines Olot i El Celler organitzen una sessió de Gastrocine amb un sopar de montaditos amb DO dins la sala de cinema i la projecció de la pel·lícula alemanya Kebab connection d’Anno Saul. Serà el dijous 23 de novembre a les 20.30 h. L’entrada té un preu de 12 €.

 

Durant tot el cap de setmana també hi haurà un trenet que circularà del recinte firal al centre de la ciutat. Serà gratuït amb l’entrada de la fira i sense entrada tindrà el cost d’1 €. El dissabte circularà d’11 a 14 h i de 16 a 20 h i el diumenge d’11 a 14 h.

 

D’altra banda, Cuina Volcànica i l’Associació d'Hostalatge de la Garrotxa organitzen novament la Mostra Gastronòmica de la Garrotxa que arriba a la 33a edició. Es poden consultar tots els menús i restaurants participants fins el 26 de novembre a www.garrotxahostalatge.cat

 

 

Des d’avui i fins al 3 de desembre, també es pot visitar l’exposició ‘Som gent de profit’ al pati de l'Hospital organitzada per l’Ajuntament de Barcelona, l’Agència de Residus de Catalunya i Àrea Metropolitana de Barcelona amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Olot. Aquesta exposició té per objectiu conscienciar la població del malbaratament d’aliments, tant a nivell de diners invertits en produir-los com dels recursos naturals desaprofitats. Per arribar al públic familiar també s’ha complementat aquesta exposició amb un taller per a la mainada que tindrà lloc el dissabte 18 de novembre de 17 a 18 hores i el diumenge 19 de novembre d’11 a 12 hores al mateix pati de l’Hospital.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat