ACTIVITATS PER A LA GENT GRAN
ACTIVITATS PER A LA GENT GRAN Les preinscripcions es poden fer fins demà 6 de setembreInformàtica, natació, ioga o música... Són algunes de les activitats per a la gent gran programades per aquest curs 2016-2017. Ja es poden fer les preinscripcions a través de la pàgina web de l’Ajuntament d’Olot  o bé personalment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament fins demà dimarts dia 6 de setembre de les 8h a 14. 30h.

A partir de l’estudi individual de cada sol·licitud i tenint en compte els criteris establerts, es determinaran els admesos a les activitats per a la gent gran. Les persones admeses rebran el full de matrícula per correu postal o per correu electrònic (si s’ha facilitat). Cal efectuar el pagament de la matrícula a les activitats; fins aquest moment aquestes persones NO es consideraran matriculades. Un cop finalitzats els terminis d’inscripció i matriculació, i en cas que quedin places disponibles, es podran atendre noves sol·licituds, per ordre estricte de recepció.

Trobareu la informació de totes les activitats aquíimprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat