JONAH SMITH, AQUEST DISSABTE OLOT
JONAH SMITH, AQUEST DISSABTE OLOT El cantautor nord-americà és una de les veus més importants del soul actualEl cantautor nord-americà Jonah Smith actua aquest dissabte a Olot per presentar el seu darrer disc, Easy Prey. Cantant, compositor i pianista, Smith és un important activista dels clubs musicals de Nova York i Los Angeles. És una de les veus més importants del soul actual i actuarà aquest dissabte 15 d’octubre, a les 22.30 h, a la sala El Torín.

A Easy Prey, el seu darrer disc, el blues i el soul van de la mà i es barregen amb el folk. Smith utilitza punts de referència que ens sonaran familiars i a partir d’aquí ens transportarà a llocs on mai abans havíem estat. Sons urbans i rurals s’entremesclen d’una banera instintiva.

Jonah Smith vindrà a Olot acompanyat de David Soler a la guitarra elèctrica, Andy Stack al baix i la guitarra acústica i Rod Humphrey a la bateria. Les entrades valen 8 euros si es compren anticipadament a  www.olotcultura.cat,  al Teatre Principal i a Can Trincheria i 10 euros si s’agafen a la taquilla de la sala El Torín just abans del concert.

El concert forma part del cicle dedicat a la cançó d’autor que ja ha portat a Olot a Roger Mas i Eduard Canimas. A les properes setmanes també sonaran Paula Valls, Déu n’hi Duo i s’organitzarà una jornada dedicada a Georges Brassens.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat