LA GENERALITAT LICITA LA REDACCIÓ DE L'ESTUDI INFORMATIU DE LA VARIANT
LA GENERALITAT LICITA LA REDACCIÓ DE L'ESTUDI INFORMATIU DE LA VARIANT L’actuació definirà les alternatives de traçat del tram entre el futur enllaç Olot oest i la connexió amb l’A-26El Departament de Territori i Sostenibilitat, a través d’Infraestructures.cat, ha iniciat la licitació de la redacció de l’estudi informatiu i de l’estudi d’impacte ambiental per a la variant nord de la C-37 al seu pas per Olot, en concret en el tram entre el futur enllaç oest i la connexió amb l’A-26. Aquesta infraestructura permetrà millorar la mobilitat a l’entorn del municipi, tot reduint el volum de trànsit que ha de travessar el nucli tot venint dels túnels de Bracons. Aquest tram, juntament amb la variant de les Preses i l’altre tram de la variant d’Olot, permetran completar el corredor Vic – Olot per Bracons.

 

L’estudi, del qual ara es licita la redacció, analitzarà les diverses alternatives de traçat del tram, d’uns quatre quilòmetres de longitud. L’àmbit s’inicia al futur enllaç Olot oest --boca nord del futur túnel de la Pinya-- i finalitza a l’actual enllaç entre les carreteres A-26 i C-153 (final de l’autovia Besalú – Olot).

 

La nova carretera disposarà de tres connexions amb la xarxa local: dos als extrems de l’ actuació (enllaç Olot oest i enllaç amb l’A-26/C-153), i un enllaç central a l’alçada del polígon industrial Pla de Baix.

L'alcalde Josep M. Corominas ha destacat que "és una bona notícia perquè permet fer un nou pas en la construcció de la variant, complint amb els compromisos adquirits pel conseller Rull i confirmats pel Calvet en fer possible una carretera que és molt important per la nostra ciutat".imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat