APROVATS ELS PRESSUPOSTOS PER A L'ANY QUE VE
APROVATS ELS PRESSUPOSTOS PER A L'ANY QUE VE El ple d’aquest dijous aprova els comptes de la Corporació per al 2019El ple d’aquest mes de novembre ha donat llum verd als pressupostos de l’Ajuntament d’Olot del 2019. Els comptes de la Corporació per a l’any que ve han tingut el suport de l’equip de govern i del portaveu d’OEC (10 vots), l’abstenció d’ERC i del portaveu del PSC (6 vots) i el vot contrari de la CUP i de dos regidors del PSC (5 vots). Per tant, els pressupostos de l’Ajuntament d’Olot per al 2019, que no es van aprovar en el ple del passat mes d’octubre (consulteu informació detallada dels comptes aquí), han pogut prosperar en el plenari d’aquest dijous.

Els principis comuns per a totes les escoles municipals de l’Institut Municipal d’Educació i Joventut va tenir la unanimitat del ple, que també va donar compte del Pacte per a la Formació Professionalitzadora i l’Ocupació de la Garrotxa. A la sessió també es va acordar les modificació puntuals del POUM per a la millora urbana del carrer Parra, la de Can Vera i la que regularà i fomentarà la instal·lació de plaques fotovoltaiques i la seva integració arquitectònica i paisatgística a la ciutat.

El ple també va aprovar la moció a favor de la llibertat dels presos polítics, la defensa i millora de l’atenció primària i comunitària de salut (OEC, PSC i CUP) i la de millores en la mobilitat en el transport públic a la comarca (CUP). En canvi no va prosperar el text en què s’instava al Departament d’Ensenyament a aturar els treballs d’elaboració i aprovació del decret de menjadors (PSC).  

Consulta l’ordre del dia del ple d’aquest dijous aquí.

Per recuperar el debat de la sessió ves a aquest enllaç.  
imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat