ESPAIS VERDS
ESPAIS VERDS Un grup d'alumnes de l’escola Forestal de Santa Coloma de Farners visita OlotUn grup d'alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Jardineria de l’escola Forestal de Santa Coloma de Farners ha visitat Olot per conèixer com es treballa al servei d'espais verds de l'Ajuntament d'Olot. L’objectiu de la trobada ha estat saber de primera mà com s’organitza la gestió dels espais verds públics a la ciutat i conèixer les tasques que es realitzen en relació al  manteniment de l’arbrat, a la planificació de campanyes de poda i plantació, al disseny d’obra nova o a la gestió integrada de plagues.

Els alumnes de l'Escola Forestal, juntament amb els tècnics d’espais verds de l'Ajuntament d'Olot, han recorregut diferents espais de la ciutat com el Parc Nou, l'Avinguda Cuba i la Torre Malagrida.

L'Escola Forestal és un centre públic depenent del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya que imparteix formació en jardineria, sector apícola, sector de l’aprofitament forestal i conservació del medi natural.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat