TURISME DE REUNIONS
TURISME DE REUNIONS Acció de promoció a ToulouseAquest dimarts 9 d’octubre,  Turisme Garrotxa va presentar la seva oferta de turisme de reunions  en el marc de l’esdeveniment “Afterwork MICE Corporatiu”, organitzat pel Patronat de turisme Costa Brava Pirineu de Girona.
 

Aquesta acció de promoció estava adreçada a 60 treballadors d’agències de viatges relacionades amb l’empresa Airbus (multinacional de construcció d’avions amb més de 80.000 treballadors repartits en diferents seus d’Europa), Total, Mercedes, Orange, AXA,... Molts d’ells no coneixien la nostra destinació i la varen valorar positivament per a properes reunions dels seus departaments executius que acostumen a ser de 10 a 30 persones, capacitat molt adient per a acollir a la Garrotxa.

 

L’oferta de turisme de reunions a la Garrotxa compta amb 233 habitacions  en hotels de 3 i 4 estrelles i cases rurals, més de 1.500 places en restaurants i 13 empreses d’activitats tots ells adaptats a aquest tipus de mercat tan específic i amb valor afegit de ser empreses turístiques responsables a través de l'acreditació de la Carta Europea de Turisme Sostenible.

 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat