SOLIDARISAC
SOLIDARISAC Càritas presenta una nova edició d'aquesta iniciativa solidàriaPer cinquè any, Càritas Garrotxa impulsa la campanya del SolidariSac, una bossa de roba, tallada i cosida per voluntàries, amb fruits secs al seu interior. El producte es distribueix a empreses que l’ofereixen als seus treballadors, clients, etc. formant part d’una panera nadalenca, sopars de Nadal, o senzillament com un regal solidari, per donar suport a Càritas.  Les bosses SolidariSac han estat envasades per una vintena de voluntaris i voluntàries i servides als compradors per voluntaris de la comissió de Càritas. I es troben a la venda a un preu de 5 euros.

Les bosses SolidariSac han estat cosides per persones voluntàries, envasades per una vintena de voluntaris i voluntàries de Càritas i joves del projecte IFE d’Integra, i servides als compradors, també, per voluntaris de la comissió de Noves Iniciatives de Càritas.
El president de Càritas Garrotxa, Carles Oller, ha presentat la 5a edició del SolidariSac, aquest dilluns a la tarda a l’Ajuntament d’Olot, acompanyat del regidor de Promoció Econòmica, Estanis Vayreda, i de l’empresari Lluís Vilanova.

Càritas Garrotxa serà present, tots els dies, al Mercat de Nadal d’Olot amb una parada a la plaça Major, on s’hi vendran bosses del SolidariSac, productes artesanals fets per voluntaris i voluntàries de Càritas, o bé altres persones, i altres productes aportats generosament per empreses de la comarca, per tal de col·laborar amb Càritas. Els diners que s’ingressen, tant del SolidariSac com de les vendes de la parada del Mercat, es destinen íntegrament a subvencionar els programes socials de Càritas Garrotxa. Programes pensats per fer front a la pobresa i que donen suport a les persones que pateixen vulnerabilitat a la comarca de la Garrotxa. En concret, els diners recollits en aquesta campanya es destinaran als projectes del  Programa de Treball Protegit i als programes d’atenció a la Gent Gran.

L’any passat, Càritas va distribuir unes 3.000 bosses.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat