LA COMPANYIA LOCAL DISSET CATORZE PORTA ENRIC IV AL TEATRE
LA COMPANYIA LOCAL DISSET CATORZE PORTA ENRIC IV AL TEATRE Joan Fluvià dirigeix el muntatge que es podrà veure divendres i dissabte al TeatreLa companyia de teatre local Disset Catorze presenta els dies 13 i 14 d’octubre l’espectacle Enric IV de William Shakespeare sota la direcció de Joan Fluvià.

L’obra, escrita a finals del segle XVI, narra les conspiracions per usurpar la corona al rei Enric IV d’Anglaterra i alhora contrasta la vida a palau dels cortesans amb l’ambient de taverna que vivia la població. Joan Fluvià destaca que aquest és un text “de rabiosa actualitat”, ja que els clàssics de Shakespeare permeten múltiples lectures. Temes tan presents al dia d’avui com la lluita entre dos poders polítics o l’homofòbia són alguns dels ingredients d’Enric IV.

Els actors i actrius participants són Josep Soy, Jordi Cortés, Judit Compte, Dani Dorca, Kim Vilalta, Núria Salvadó, Joan Martí, Àngel Girona, Elena Rubió, Irene Teixidó, Toni Golet, Josep Martí, Pilar Pla, Josep Maria Puigferrer, Paula Ruiz, Jan Serra, Ares Ferrer i Maria Fàbrega. La interpretació comptarà amb música en directe a càrrec de Marc Busquets i Àngel Girona.

Les funcions seran el divendres 13 d’octubre a les 21 h i el dissabte 14 d’octubre a les 20 h al Teatre Principal d’Olot.

El preu de les entrades és de 10 euros i es poden comprar a través del web olotcultura.cat, a la taquilla del Teatre i a Can Trincheria. Aquest és el tercer muntatge de la companyia garrotxina Disset Catorze i el seu segon Shakespeare, després d’haver representat Macbeth.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat