NOU CURS A LA BIBLIOTECA
NOU CURS A LA BIBLIOTECA La Biblioteca Marià Vayreda enceta el curs amb novetatsLa biblioteca Marià Vayreda estrena un nou joc aquesta temporada. Cada mes s’exposaran tres tires còmiques a la Biblioteca i se’n publicarà una a la revista El Plafó. Par participar del joc cal endevinar l’autor i el títol de l’obra. Caldrà omplir una de les butlletes disponibles a la biblioteca i entre tots els que l’hagin encertat se sortejaran dues entrades per veure alguns dels espectacles organitzats per l’Institut de Cultura d’Olot.

A partir del novembre torna el Club de lectura, que s’allargarà fins al mes de maig. Serà un espai de trobada i conversa sobre una lectura en comú que moderaran dues responsables de la biblioteca. No cal inscriure’s prèviament i l’assistència és gratuïta. Tampoc és necessari comprar el llibre que es comentarà, el poden recollir el mes anterior a la biblioteca i endur-se’l a casa per llegir-lo. Les obres que comentaran seran: L’acabadora, de Michaela Murgia (21 de novembre); Records de la darrera carlinada, de Marian Vayreda (19 de desembre); L’escrivent, de Herman Melville (16 de gener); L’escuma dels dies, de Boris Vian (20 de febrer); Germà de gel, d’Alícia Kopf, amb la presència de l’autora (20 de març); HHhH, de Laurent Binet (17 d’abril), i La conjura de los necios, de John Kennedy Toole. Totes les sessions començaran a les 19 h.

83 novetats al catàleg de la Biblioteca Marià Vayreda
La Biblioteca Marià Vayreda incorpora 83 novetats aquest mes d’octubre al seu catàleg de préstec. Entre les novetats, destaca 4 3 2 1, de Paul Auster; L’assassí que estimava els llibres, de Martí Domínguez; La casa de la frontera, de Rafael Vallbona; i El final del hombre, d’Antonio Mercero.

Pel que fa a la literatura infantil i juvenil, destaca El meu hort, de Gerda Muller;  L’hort del senyor Puig, de Maria Mercè Roca; i l’Hort del Mussolet, de Debi Gliori. En Música s’han incorporat al fons de la biblioteca els CDs Tornar a ser u, de la Iaia i Verdaguer: ombres i Maduixes, d’Obeses, entre altres.

Consulta:
- les 37 novetats de literatura del mes d’octubre, a la Biblioteca Marià Vayreda.
- les 36 novetats de literatura infantil i juvenil d’octubre, a la Biblioteca Marià Vayreda.
- les 10 novetats de música d’octubre, a la Biblioteca Marià Vayreda.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat