4a TREPITJA GARROTXA
4a TREPITJA GARROTXA El Centre Excursionista Olot organitza la cursa que es disputarà el 21 i 22 d'octubreEl proper 21 i 22 d’octubre de 2017 tindrà lloc la quarta edició de la Trepitja Garrotxa Solidària, la única ultra trail solidària a l’Alta Garrotxa organitzada pel Centre Excursionista d'Olot en benefici a la Fundació Albert Bosch. Aquest 2016 la cursa té la opció de Ultra amb 110km i 5300D+ i que és Campionat de Catalunya i entra a la Copa Catalana de Curses d’Ultraresistència per Muntanya de la FEEC i qualificada amb 5 punts per la UTMB. El recorregut Trail amb 64km i 3000D+ i que destaca per tenir únicament un 1% d'asfalt i qualificada amb 4 punts per la UTMB i finalment la Cursa de Muntanya amb 22km i 1200D+ pensada per a tot amant del trail running sigui quin sigui el seu nivell. Com a novetats per aquesta edició destaquem la millora qualitativa de l'itinerari del que se n'han eliminat els trams d'asfalt i una gran quantitat de pista forestal esdevenint una cursa que transcòrre bàsicament per corriols i camins. Aquest fet es constata amb la màxima puntuació que ens otorga la International Trail Running Association i que s'obsequia amb punts per a la reconeguta Ultra Trail del Mont Blanc que es celebra cada estiu a Chamonix (França).

Tots els beneficis es destinen a projectes de recerca mèdica infantil gràcies a la col·laboració amb la Fundació Albert Bosch ja que NOEL Alimentària és el patrocinador de la prova esportiva i tots els beneficis es destinen a la seva fundació que treballa en projectes de recerca a l’Hospital de la Vall d’Hebron, especialitzat en malalties infantils. Col·laboren a la Trepitja Garrotxa L’Ajuntament d’Olot, el Consell Comarcal de la Garrotxa, Turisme Garrotxa, Itinerànnia i tots els ajuntaments per on passa la cursa.

Tota la informació de la Trepitja Garrotxa aquí


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat