COL.LABORACIÓ DE L'ESCOLA D'ART
COL.LABORACIÓ DE L'ESCOLA D'ART L'EASD d'Olot i la JOSA treballen conjuntament en l'edició del conte "Un Sioux de Chicago"L’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot ha col·laborat de l’edició del conte "Un Sioux a Chicago". Els alumnes de 2n d'il·lustració de l’Escola han il·lustrat la publicació i una alumna de gràfica publicitària l’Odei Martínez, l'ha maquetat.

 

L’encàrrec prové de la Jove Orquestra Simfònica de l'Anoia (JOSA www.josa.org). Cada any l'entitat edita un conte per ajudar a finançar els seus concerts-espectacle i també per tenir un suport gràfic dels seus concerts espectacle. Aquest any la temàtica se centra al voltant dels indis nord americans. Els alumnes de 2n d'il·lustració s’han encarregat de les il·lustracions del conte i els responsables de l'entitat han escollit el que més els hi ha agradat, en aquest cas la creació de l'Alba Azaola.

 

 

 

El conte "Un Sioux de Chicago" és una de les moltes col.laboracions que realitza l’Escola d’Art durant el curs. Des del centre es participa en la il·lustració i maquetació de llibres de contes de la Fundació Joan Petit o amb la creació d’una nova figura de la faràndula de Banyoles. Des dels cicles d’escultura de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot s’ha dissenyat, modelat, laminat i pintat el Drac de Banyoles que es va presentar el passat mes d’octubre dins les Festes de Sant Martirià, entre molts altres exemples. Totes aquestes iniciatives permeten als alumnes poder participar en projectes reals. A més de promoure la seva creativitat i el seu pensament artístic, els alumnes aprenen a treballar en equip i potencia la professionalitat dels alumnes per aconseguir una millor incorporació al món laboral.

 

L’Escola d’Art participa també en actes de ciutat com Lluèrnia i la Mostra de Pessebres d’Olot i  no deixa de rebre encàrrecs i propostes de col·laboració d’institucions, entitats i empreses.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat