DOBLE CONCERT DELS PETS
DOBLE CONCERT DELS PETS El 17 i 18 de maig actuaran a Olot amb motiu de la comemoració dels 40 anys de Masoliver i 25 de Beveland. Els beneficis es destinaran a Invulnerables
Masoliver celebra aquest any el seu 40è aniversari i Beveland, 25. Les dues empreses, fortament arrelades a la Garrotxa i amb projecció internacional, han volgut celebrar el seu aniversari amb una iniciativa solidària que uneixi la vessant cultural i social. 

 

 

Masoliver i Beveland organitza un concert solidari que durant dos dies portarà els Pets a Olot. El 17 i 18 de maig, el grup de Constantí presentarà al Teatre Principal d´Olot el seu darrer treball discogràfic SOM. Les entrades per al concert, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament, es posen a la venda dimarts que ve 19 de març a través dels canals de venda habituals d’Olot Cultura (olotcultura.koobin.com) i presencialment a les oficines de Can Trincheria i a la taquilla del Teatre Principal.

 

Després de cinc anys del seu darrer disc d’estudi, Els Pets, tornen als escenaris amb tota la força de la ma d’un nou treball discogràfic: “SOM”.  Amb una escenografia i posta en escena acurada, presenten el seu nou disc en una gira que, a dia d’avui, ha exhaurit entrades en tots els llocs on han tocat.

La seva dilatada trajectòria ha estat el preludi del seu trànsit cap a un pop cada vegada més refinat i menys festiu i, en aquesta nova gira, presentaran un directe que reflecteix un treball acurat, lluminós, juganer, eclèctic i artesanal, un directe exclusiu, amb un nombre més reduït d’actuacions al que ens tenen acostumats el grup. L’afany de proposar un directe nou, amb una connexió amb el públic més estreta, fa que, veure Els Pets, sigui un esdeveniment molt especial.

Els diners que es recullin es destinaran al programa #Invulnerables destinat a la lluita contra la pobresa. Aquesta iniciativa treballa perquè tots els infants i les seves famílies tinguin les mateixes oportunitats, independentment del seu origen. L’objectiu és trencar el cercle de la pobresa que es transmet de generació en generació a través d’una eina fonamental: l’educació. Invulnerables va dirigit a nens i famílies que viuen en un context de màxima vulnerabilitat. Aquesta intervenció donarà resposta a les necessitats bàsiques no cobertes, oferint acompanyament i recolzament integral a la família, i orientació als pares i mares.

 

Sandra Masoliver, CEO de Masoliver, i Joel Masoliver, CEO de Beveland, han presentat aquesta iniciativa solidària en una roda de premsa que ha tingut lloc aquest matí a l’Ajuntament d’Olot. L’acte també ha comptat amb l’assistència del regidor de Cultura d’Olot, Pep Berga, el regidor de Promoció Econòmica, Estanis Vayreda, i Sor Lucía Caram, impulsora del programa #Invulnerables.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat