AQUEST DIMARTS ES POSEN A LA VENDA LES ENTRADES DEL TEATRE DE FESTES
AQUEST DIMARTS ES POSEN A LA VENDA LES ENTRADES DEL TEATRE DE FESTES A partir de les 10 del matí, ja es podran comprar les entrades per El Florido Pensil – Nenes, L’Avar i TripulaEl divendres 9 de setembre, a les 21 h, es podrà veure al Teatre Principal d’Olot L’Avar de Molière protagonitzat per Joan Pera sota la direcció de Josep Maria Mestres. Joan  Pera encarna a Harpargó el cèlebre personatge de Molière: un home vidu, ric i terriblement avar. L’obra està plena de triangles amorosos on dos personatges lluiten per l’amor de la mateixa noia. Un clàssic escrit al segle XVII que s’ha fet un lloc destacat a la història del teatre i continua ben viu més de 300 anys després.

 

El Florido Pensil – Nenes s’ha programat pel dissabte 10, a les 21.30 h, també al Teatre Principal d’Olot. Amb Lloll Bertran, Mireia Portas, Victòria Pagès, Roser Batalla i Isabel Rocatti, l’obra és una crítica en clau d’humor de l’educació femenina de l’Espanya de la postguerra.

 

El preu de les entrades per a aquests dos espectacles va dels 8 als 25 euros. Per al públic familiar, Rialles ofereix dues sessions de l’espectacle Tripula, de Farrés Brothers i Cia. Es podran veure el dijous 8 de setembre, a les 18 i a les 19.30 h, al Teatre. Un espectacle en què dos científics expliquen a un grup la nova manera que han trobat de viatjar pel món amb el seu Globus Estàtic. Tripula va guanyar el Premi Feten 2016 al millor espectacle d’espai no convencional i el Premi Fira de Titelles de Lleida 2015 a la Millor Escenografia. El preu per a aquest espectacle és de 5 euros.

 

Les entrades de les tres propostes d’arts escèniques de Festes del Tura es podran adquirir a través del web www.olotcultura.cat, al Teatre i a Can Trincheria, a partir de les 10 h, del dimarts 21 de juny.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat