A PUNT PER AL GRAN RECAPTE
A PUNT PER AL GRAN RECAPTE Aquest dissabte, jornada central de la campanya de recollida d'aliments i productes bàsicsRecta final per al Gran Recapte que aquest dissabte celebra la jornada central. En aquesta ocasió un total de 17 supermercats d' Olot participaran de la campanya de recollida d’aliments i productes bàsics que organitza el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa, amb la Fundació Banc dels Aliments, Càritas Garrotxa, Creu Roja, així com els ajuntaments de la comarca i diverses entitats del territori. Alguns dels seus responsables varen formar part de la reunió que es va portar a terme el Consorci d' Acció Social de la Garrotxa, Càritas i Creu Roja per tal d'ultimar els detalls amb les gran superfícies que aquest dissabte 26 de novembre formaran part del Gran Recapte.

Temes tan importants com el tipus d'aliments més necessaris per al Centre de distribució d'aliments, la manera d'organitzar el transport per tal que sigui ràpid i eficaç així com el volum de voluntariat que es mourà als supermercats durant aquell dia varem ser alguns dels punts que es varen tractar. Tant per part de les entitats organitzadores com els supermercats es farà incidència en el tipus de producte a recaptar. Llaunes de sardines o tonyina, cafè soluble, llet sencera, llegums cuits, tomàquet triturat, sucre, sal o oli són alguns dels productes recomanats i més necessaris per al Gran Recapte 2016. També es demanen productes d'higiene com gel de dutxa a més de detergent de rentar plats, lleixiu, detergent de roba o bolquers de les talles 4 i 5.

Per tal de facilitar que les persones que vulguin col·laborar del Gran Recapte, aquest dissabte hi haurà voluntaris als diferents supermercats per ajudar a la identificació i recollida d’aliments i productes bàsics.

El Gran Recapte té comptabilitzat 90 punts de recollida distribuïts entre tots els municipis de la comarca. Als 17 establiments d’Olot que participaran de la jornada central del dia 26 de novembre, cal afegir-hi els 65 punts de recollida a ajuntaments, centres cívics i dispensaris, entre molts altres equipaments municipals de la comarca i petits comerços. També hi ha altres punts de recollida a algunes escoles bressol, escoles d’idiomes, llibreries o entitats culturals. El Gran Recapte d’Aliments de la Garrotxa mobilitza al voltant de 350 persones. L’any passat a la Garrotxa es van recollir 43.978 quilos d’aliments i productes bàsics.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat