AQUEST DIMECRES COMENÇA LA CONSULTA DEL FIRAL
AQUEST DIMECRES COMENÇA LA CONSULTA DEL FIRAL Fins al dimarts 22 de novembre podrem votar el projecte que més ens agrada per a la remodelació del FiralAquest dimecres comença la consulta del Firal. A partir de les 8h del matí i fins al dimarts 22 de novembre a les 8h del vespre es podrà començar a votar el projecte per al passeig d'en Blay que més ens agradi entre els que han quedat finalistes del concurs d'idees: "101 plàtans", "Teixir, cosir i vestir" i "Un Tossol i dos Triais". Consulteu-los amb detall aquí

 

29.175 veïns i veïnes d’Olot de més de 16 anys i empadronats a la ciutat abans del 30 de juny estan cridats a respondre la pregunta de la consulta: “selecciona el projecte que t'agrada més per a la remodelació del Firal”.

 

La consulta del Firal només es pot votar per internet a la pàgina web de l’Ajuntament d’Olot www.olot.cat i a www.firalviu.cat. S’utilitzarà el mateix sistema que a l‘anterior consulta i, per tant, caldrà  identificar-se, primer, amb el DNI o NIE i, a continuació, amb el codi de pas que cada persona rep aquests dies a casa seva. En cas de qualsevol incidència amb la contrasenya, caldrà dirigir-se a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament d'Olot.  

En cas de no tenir internet, si es necessita ajuda per votar o trobar-se amb qualsevol dubte, l’espai de referència serà l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Olot.  També s’oferirà ajuda per votar als equipaments següents:

-        Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa

-        Institut Municipal de Promoció d'Olot IMPO

-        Biblioteca Marià Vayreda

-        Institut Municipal d'Educació i Joventut d'Olot

-        L'Ideal – Oficina Jove de la Garrotxa

-        Consorci d'Acció Social de la Garrotxaimprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat