SUPORT AL DOCUMENTAL SOBRE LA FAGEDA
SUPORT AL DOCUMENTAL SOBRE LA FAGEDA L’Ajuntament d’Olot ajuda a fer possible “Yoghurt Utopia” 

“YOGHURT UTOPIA” és un documental català coproduït amb Anglaterra, dirigit per Anna Thomson i David Baksh, que mostra la feina realitzada per La Fageda ajudant a persones amb discapacitat. Cristóbal Colon és més que un psicòleg, és més que un empresari, és una mena de gurú i el seu model exemplar d'empresa està molt lligat a la seva personalitat indiscutible.

 

Aquest és el punt de partida de “Yoghurt Utopia”, el documental Anna Thomson i David Baksh i amb produït per Massa d’Or Produccions,  al que l’Ajuntament d’Olot dóna suport i col·labora perquè sigui una realitat. “Donarà visibilitat a un projecte del qual ens sentim molt orgullosos” ha destacat el regidor de Promoció Econòmica, Estanis Vayreda, a la presentació d’aquest matí. Vayreda ha afegit que “el documental ajudarà que a altres indrets del llocs del món potser hi hagi altres emprenedors que, com en Cristòbal, portin a la pràctica projectes com la Fageda”.

 

A més de l’Ajuntament d’Olot, la Diputació de Girona també col·labora en el documental que, a més, té el suport del Sundance Institute (USA), a la televisió de Dinamarca, Suïssa, Toronto i Israel, i que al MEDIMED ha estat el projecte estrella. Isona Passola ha subratllat “el recorregut que tindrà el documental en el circuit internacional ja que en aquests moments ja està obtenint molt bona resposta”

 

 

La directora del documental Anna Thomson ha assegurat que “ja tenim 50 hores de rodatge fets però ens falta finançament per acabar el documental. Per això hem engegat una campanya de micro-mecenatge”. Podeu veure un tràiler del documental i participar del seu finançament a l’enllaç següent (cliqueu aquí).  imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat