OLOT ENCETA UN CICLE DE DIÀLEGS SOBRE EL FUTUR DE LA UNIÓ EUROPEA
OLOT ENCETA UN CICLE DE DIÀLEGS SOBRE EL FUTUR DE LA UNIÓ EUROPEA 'Quina Europa vols'? pretén implicar la ciutadana i abordar els grans reptes de la UE amb alcaldes i representants localsL'alcalde d'Olot, Josep M. Corominas, i el director de la Comissió Europea a Barcelona, Ferran Tarradellas; participaran el proper dimecres 5 d'octubre al debat: ‘Quina Europa vols?’ que abordarà els reptes de futur de la Unió Europea amb els ciutadans de la capital de la Garrotxa. L'acte obre un nou cicle dels diàlegs que la Representació de la Comissió Europea a Barcelona organitza des de 2013 amb l'objectiu d'implicar la ciutadania en el debat sobre el futur de la UE. Fins ara s'han ja fet prop d'una trentena d'aquests diàlegs ciutadans, que van acompanyats d'activitats paral·leles per donar a conèixer què és i què fa la Unió com ara exposicions, conferències o visites en centres escolars.

El nou cicle 'Quina Europa vols?' té programades nou itineràncies en pobles i ciutats de Catalunya i les Illes Balears d'aquí a final d'any, entre les quals, a més d'Olot, Esparraguera, Banyoles, Tremp i Sabadell.

'Quina Europa vols?' – debat ciutadà a Olot
dimecres 5 d'octubre a les 19h.
IMPO, Institut Municipal de Promoció d'Olot (Bisbe Lorenzana, 15)


El cicle de diàlegs 'Quina Europa vols?' té l'objectiu d'escolar l'opinió dels ciutadans sobre els principals reptes que encara la UE i explicar quines són les prioritats que ha fixat la Comissió Europea per als propers anys. El  creixement i l'ocupació, el canvi climàtic, la política migratòria, el mercat únic digital o l'acció exterior són alguns dels temes que s'aborden en aquestes sessions que tindran lloc els propers mesos en diversos municipis de Catalunya i les Illes Balears i que compten amb la participació de representants de les institucions europees i del món local.

 


Diàleg a les xarxes socials.
El debat sobre els reptes de la UE també es podrà seguir a les xarxes socials, amb l'etiqueta #pensemEuropa, de manera que les persones que ho desitgin podran compartir les seves opinions abans, durant i després del debat que es farà a l'Institut Municipal de Promoció d'Olot.

 

Més informacióimprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat