15, 16 I 18 D'OCTUBRE: FIRA DE SANT LLUC
15, 16 I 18 D'OCTUBRE: FIRA DE SANT LLUC Activitats de màgia al carrer dels Sastres, un concert per als més petits i la desfilada de vestits de paper són les principals novetatsLa Fira de Sant Lluc concentra la seva activitat el cap de setmana del 15 i 16 d’octubre mentre que el dia 18 manté els actes tradicionals de la celebració de la festivitat a Olot. Després de l'èxit de l'any anterior, la Fira Ramadera torna aquest any als terrenys del costat de la plaça de toros d'Olot. Aquest any, s'hi podrà veure bestiar boví, oví, cabrum i equí, a més d'una exposició agrícola i forestal i parades relacionades amb el món agrícola. El mateix dia també se celebrarà la 61a Fira del Dibuix a les voltes de la plaça Clarà. I al sector del Firalet, plaça Balmes i carrers adjacents hi haurà el mercat extraordinari de roba.

 

Les activitats de la Fira de Sant Lluc comencen el dissabte 15 d’octubre. El mateix dia i durant tot el cap de setmana, s'han programat un seguit d'activitats per a tota la família: la 7a. Fira del Vehicle d'Ocasió al Firalet, la Fira del Disc a les voltes de la plaça Clarà, la plaça Major acollirà la Fira d'Entitats que comptarà amb la participació d'una 20 d'entitats i associacions de la comarca i al Firal hi haurà el Mercat d'artesania, l'Olot Dibuixa, la trobada de puntaires organitzada per Òmnium Garrotxa, entre moltes altres iniciatives.

 

Com a novetat d'aquest 2016, es farà un concert familiar homenatge als Beatles amb el grup Abbey Road (serà el dissabte 15 d'octubre a les 17 h a la plaça Campdenmàs). El diumenge 16 d’octubre, a les 18 h davant de Sant Esteve, tindrà lloc una Desfilada de Vestits de Paper, de moda actual, d'època i de fantasia organitzada per l'Ajuntament d'Olot i el Museu dels vestits de paper de Mollerussa, amb la col·laboració del gremi de perruquers les perruqueries, Morera agrocomerç  i l’escola de models Piu Bella Models. A part també aquest any s'ha creat un nou espai dedicat a la màgia, El Sastres té màgia, un espai on petits i grans podran aprendre a fer trucs de màgia en diversos tallers. Les persones que vulguin inscriure's podran fer-ho els dies 13 i 14 d’octubre de les 17h a 19.30h, al local situat al número 14 del carrer dels Sastres. El regidor de Promoció Econòmica, Estanis Vayreda, ha explicat que “la fira mobilitza aquest any 292 entitats, associacions i particulars. En total un 20% més que l’any passat”. L’alcalde Josep M. Corominas ha convidat “a tothom a participar de la Fira de Sant Lluc que combina actes tradicionals com la fira ramadera que aquest any arriba a la 701a edició amb la innovació que representa noves iniciatives, com les activitats de màgia”. 


Podeu consultar la programació detallada de la Fira de Sant Lluc a aquest enllaç.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat