MOLTS VALENTS A LA LLUITA CONTRA EL CÀNCER INFANTIL
MOLTS VALENTS A LA LLUITA CONTRA EL CÀNCER INFANTIL La Policia Municipal d’Olot recull 1.332’83 euros per ajudar a construir l’hospital contra el càncer infantil més gran d’Europa15 dies i una resposta extraordinària. La Policia Municipal d’Olot finalitza avui la recollida de fons per la lluita contra el càncer. El passat 4 de setembre amb una parada al mercat setmanal van iniciar la recollida de donatius per ajudar a fer possible SJD Pediatric Cancer Centre Barcelona, l’hospital contra el càncer infantil més gran d’Europa. Al mercat setmanal, moltes persones van voler contribuir a aquesta causa i, al mateix, agrair als agents la seva iniciativa. A partir del dia 5 de setembre i fins aquest cap de setmana, les donacions s’han pogut fer a la seu de la Policia Municipal.

 

La Policia Municipal d’Olot ha recollit un total de 1.332’83 euros. A més dels ciutadans que hi ha participat a títol individual, també hi ha hagut l’aportació de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil. El president de l’AVPC, Josep Estudis, va fer divendres entrega dels 120 euros que van recollir els voluntaris de l’associació. L’Ajuntament d’Olot també ha col·laborat de la campanya amb 500 euros.

 

Aquest dilluns una representació de la Policia Municipal d’Olot es trasllada a Terrassa. Faran entrega dels diners recollits i participaran de les activitats organitzades per la Policia Municipal que va impulsar aquesta iniciativa de suport al SJD Pediatric Cancer Centre Barcelona. Els agents es raparan al zero en solidaritat amb les persones afectades per càncer. “Càncer infantil. Venim a per tu!” és el crit de la Policia Municipal d’Olot en el vídeo de la campanya que va tenir una gran acceptació a les xarxes i que va iniciar els actes de suport de la Policia Municipal d’Olot al càncer infantil (accés al vídeo de la campanya aquí).

 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat