MÉS D’UN CENTENAR D’ACTIVITATS A “OLOT, TEMPS DE NADAL”
MÉS D’UN CENTENAR D’ACTIVITATS A “OLOT, TEMPS DE NADAL” La programació de Nadal comença aquest divendres amb l’encesa de la il.luminacióAquest divendres 2 de desembre es posarà en marxa la il·luminació de Nadal d’Olot. A les 6h de la tarda s’encendran els llums que s’han instal·lat a diferents espais de la ciutat en una iniciativa conjunta de l’Ajuntament i l’Associació de Comerciants. L’encesa dels llums de Nadal marca l’inici de la programació de l’Olot, temps de Nadal, un centenar d’actes que ha organitzat l'Ajuntament, diferents entitats i associacions de la ciutat, que tindran lloc des de principis d’aquest mes de desembre fins a mitjans de gener.

 

Aquest 2016, la Fira del Pessebre manté la durada de 4 dies, que es va estrenar l’any passat. Començarà el dijous 8 de desembre i s’allargarà fins al diumenge 11. Una de les novetats d’aquest any és que el Mercat d’Artesania allargarà la seva durada. En lloc dels dos dies dels anys anteriors (coincidia amb el cap de setmana ) aquest 2016 es podrà visitar 4 dies des de dijous a diumenge.

 

La Fira del Pessebre tindrà 92 parades (12 més que l’any passat) en els emplaçaments habituals: 45 al Firal on s’hi trobarà el Mercat de l’Artesania; 7 davant de Sant Esteve a l’espai dedicat als Pessebres, a la plaça Major hi haurà 14 parades amb productes de quilòmetre zero (un espai que al llarg dels anys s’ha anat consolidant on es podran trobar 14 empreses i comerços de la comarca, que oferiran els millors productes per regalar aquest Nadal). L’oferta firal es completa amb el Mercat de Nadal ubicat a la plaça de la Pia Almoina i als carrers més propers que reunirà 26 parades més.

 

L’Olot temps de Nadal incorpora per segon any consecutiu l’Esplay, un espai de lleure educatiu que del 26 al 31 de desembre s’instal·larà a la sala El Torín. S’hi trobaran una quinzena d'activitats basades en el joc educatiu i la iconografia de la històrica marca Playmobil. El 16 de desembre s’inaugurarà la pista de gel, que estarà en marxa fins el 8 de gener. Cal destacar també que del 23 de desembre al 6 de gener tindrà lloc la projecció del mapping de Nadal “La venedora de llumins” que es podrà veure a la façana de l‘Ajuntament de les 18h a 21h. La Mostra de Pessebres, el Campament Reial, la gran cagada del Tió i el LLOP (Lleure Olot Parc) formen part de la programació de Nadal d’Olot. El regidor de Promoció Econòmica, Estanis Vayreda, ha destacat la qualitat de l’oferta d’activitats que, des de principis de desembre i fins a mitjans de gener ha programat fins a 140 propostes”.

 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat