TOTS AMB L'ESPORTSA!
TOTS AMB L'ESPORTSA! S'implanta el programa de valors de l'esport escolar de la GarrotxaCom que els valors són un dels objectius bàsics de l’esport escolar, i conscients que Educar és un repte de tots, l'Institut Municipal d'Educació i Joventut d'Olot, el Consorci d'Acció Social de la Garrotxa, l'Institut Municipal d'Esports i Lleure d'Olot i el Consell Esportiu de la Garrotxa sumen esforços per poder oferir plegats unes competicions esportives més educatives i modèliques per als nostres nens i nenes i el seu entorn.

A la presentació d’aquest matí la regidora d’Esports, Mar Roca, ha explicat que “hem volgut donar a conèixer el programa coincidint amb la seva posada en marxa aquest cap de setmana i coincidint amb la celebració del Dia Internacional de les Ciutats Educadores”. El programa -que a més de l'APP que es pot descarregar tant des de l'App Store com de Google Play amb la paraula "Baixesport-Verdplay"- compta amb dos membres de Funtrack responsables de fer el seguiment i les oportunes correccions i aportacions de millora, durant els entrenaments i partits, tant a equips com a tècnics, públic i esportistes.

Els partits continuen tenint puntuació, però des d'ara el marcador passa a poder valer fins a un màxim de 3 punts en cas de victòria, 2 si s'empata i 1 si es té un mal dia. Els 7 punts restants provenen de les puntuacions del tècnic (2), del tutor de joc / àrbitre (2), del tutor de grada o delegat (1), del públic (1) i dels punts verds (1) o targetes de reforç positiu que els tutors de joc o àrbitres mostrin durant el partit davant la bona conducta individual o col·lectiva dels participants, tal i com es pot veure en aquest vídeo explicatiu del programa.

A l'aplicatiu, el public hi accedeix lliurement, mentre que la resta d'agents disposen d'un codi individual (tramès individualment) per garantir el bon ús del dispositiu, que permet objectivar una classificació per valors a partir de la puntuació emesa per les diferents parts d'un partit.

A més, ja us avancem que els tres primers equips mini i premini al final de la lliga seran obsequiats amb xecs de material esportiu i els conjunts que sumin més punts verds seran reconeguts en la Gala de Valors dels Jocs Emporion d'aquest curs.

Aprofitem, l’ocasió per animar a les famílies a participar activament en el projecte i eliminar definitivament de l’esport actituds i comportaments deseducatius per a la nostra mainada i per a tothom.  

I recordeu, si jugueu bé i jugueu sa... a Olot i a la Garrotxa, jugueu Esportsà!imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat