AQUESTA SETMANA ARRIBA VEUS
AQUESTA SETMANA ARRIBA VEUS Cinc de les corals locals participen al festival fent mini-concerts amb un repertori nadalencAquest dijous 8 de desembre comença Veus. El Festival de grups vocals de Catalunya té a la seva programació el Quartet Mèlt, Cap Pela, The Hanfris Quartet, Primital Bros, Karol Green, Opera Secreta i By the Gospel River, així com també la participació de 5 de les corals locals: coral Croscat, coral de Gent Gran, cor Gaia, Cantabile i Gospel Cor Garrotxa.

Per tant, al festival es podrà gaudir d’una variada programació que anirà des de concerts a capela, descobrir la tecnologia del looping, la barbershop music, aprendre a cantar òpera i un repertori nadalenc a càrrec de les corals locals.

Tots els concerts es portaran a terme en diferents espais i equipaments tancats del centre de la ciutat (Teatre, Torin, Can Trincheria, Orfeó i Escola Pia), excepte els mini-concerts de les corals locals que tindran mitja hora de durada cadascun i es faran al carrer, aprofitant l'ambient de Nadal de la Fira del Pessebre. “M’agradaria destacar la participació de les corals locals al Festival Veus, tant amb els concerts que oferiran aquests propers dies com amb els tallers en els que prendran part” ha explicat el regidor de Promoció Estanis Vayreda. En aquest mateix sentit també s’ha pronunciat Núria Llop de Gospel Cor Garrotxa que ha subratllat  “l’ocasió de participar de tallers oferts per figures de primer nivell i sense moure’ns de casa. Ens fa molta il.lusió”.

Aquestes actuacions nadalenques de les corals locals es portaran a terme de 18 hores a 19.30 hores del 8 i 10 de desembre al túnel de la plaça del Mig (coral Croscat i cor Gaia) i a l'entrada del pati de l'antic hospital (Gospel Cor Garrotxa, coral de gent gran i Cantabile).


El festival es completa amb un ampli programa de masterclasses i tallers amb els artistes i amb 'The Gospel Jam', una jam session de 5 hores de durada.

Més informació i compra d'entrades a www.festivalveus.cat
imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat