EL COMERÇ DEL NUCLI ANTIC PARTICIPEN D'UN PROGRAMA D'INNOVACIÓ
EL COMERÇ DEL NUCLI ANTIC PARTICIPEN D'UN PROGRAMA D'INNOVACIÓ L’impulsa la Cambra de Comerç de Girona i consisteix en l’elaboració d’una anàlisi dels comerços per millorar la seva competitivitatLa Diagnosi d’Innovació Comercial és un servei que ofereixen les Cambres de Comerç a través del Pla Integral de Suport al Comerç Minorista 2018. Està adreçat a autònoms, microempreses i pimes del sector comercial detallista que comptin amb un establiment comercial o punt de venda físic. Amb aquest programa, subvencionat al 100%, es posa a l’abast de les pimes del sector del comerç al detall una eina clau perquè puguin revitalitzar i optimitzar la gestió de l’establiment comercial.

 

Personal tècnic especialista realitza un anàlisi de diferents aspectes del comerç i identifica els punts forts i febles en diferents àrees del negoci. Sobre la base d’aquesta diagnosi, es proporcionen un seguit de recomanacions per optimitzar la gestió de l’establiment.  S’analitzen, per exemple, les característiques generals del comerç, l’entorn comercial i els factors d’atractivitat i competencials, la imatge externa i interna de l’establiment, la gestió del punt de venda, els aspectes de màrqueting i comunicació i la política comercial i gestió financera per recomanar en quins aspectes es poden concentrar els esforços per millorar les vendes.

 

Mitjançant aquesta diagnosi s’aconsegueix:

- una proposta de millora competitiva orientada a una gestió proactiva del comerç

- suport concret en el propi negoci i en com treure més profit al local comercial

- posar en valor capacitats i recursos ja existents

- facilitar informació sobre com aplicar les noves tècniques de màrqueting, comunicació i aparadorisme

- determinar quines estratègies d’innovació són més fàcils d’implementar en l’establiment i/o empresa

 

Prop d’una dotzena de comerços del Nucli Antic d’Olot participaran d’aquesta Diagnosi d’Innovació Comercial. Es tracta de negocis situats dins la zona del PIAM de Nucli Antic (des de la plaça Major i el Carme, passant pel carrer dels Sastres). Als establiments se’ls hi entregarà un informe individual amb resultats de la diagnosi realitzada que estarà enllestida abans de finals de mes.  

 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat