REUNIÓ PER AVANÇAR EN LA NEGOCIACIÓ DE LA VARIANT
REUNIÓ PER AVANÇAR EN LA NEGOCIACIÓ DE LA VARIANT L’alcalde Josep M. Corominas s’ha reunit aquest dimecres a la tarda a Madrid amb responsables del Ministeri de FomentL’alcalde d’Olot Josep M. Corominas s’ha reunit aquest dimecres a la tarda a Madrid amb el Secretari General d’Infraestructures, Francisco Javier Izquierdo. A la reunió -a la que també ha assistit el Subdelegat del Govern Central a Girona, Albert Bramon, i el cap de l’Àrea d’Infraestructures de l’Ajuntament d’Olot, Ramon Prat- els responsables del Ministeri han mostrat el seu compromís a treballar per tirar endavant la variant d’Olot. En aquest sentit, han proposat que el finançament de la variant s’inclogui en els temes a tractar a la comissió bilateral Estat – Generalitat.

 

Segons ha assegurat l’alcalde Josep M. Corominas, “tots hem coincidit en la necessitat de la variant per la ciutat i que hem d'avançar en les negociacions per fer-la possible”. Per aquest motiu, segons Corominas, “ens hem emplaçat a seguir treballant amb el Govern de la Generalitat i Madrid perquè aquesta qüestió es pugui incloure com a un tema prioritari de la comissió Estat-Generalitat”.   
 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat