COMENÇA EL CIRC A LES PLACES
COMENÇA EL CIRC A LES PLACES Des d’avui i cada dimecres de juliol, cicle de circ a la plaça de brausEls dimecres de juliol la plaça de braus es tornarà a convertir en una pista de circ. Aquest dimecres dia 6, a les 20 h, començaran les activitats d’aquest cicle d’estiu amb tallers gratuïts de circ a càrrec de Los Herrerita, que ensenyaran algunes tècniques de circ com fer girar el plat xinès, fer malabars, pujar al monocicle, al trapezi o caminar pel fil, entre altres.

Tot seguit, a les 22.30 h, es projectarà la pel·lícula The Circus, protagonitzada per Charles Chaplin. Estrenada el 1928, es va convertir en la setena pel·lícula més taquillera de la història del cinema mut i Charles Chaplin va ser nominat a l’Oscar com a millor actor i millor director d’una comèdia. La projecció comptarà amb la música en directe de Lluís Vidal al piano i David Xirgu a la bateria.

Des que comencin els tallers a les 20 h fins a finalitzar la projecció del film, es comptarà amb la presència de Food-trucks a la plaça.

El cicle Circ a Olot continuarà el dimecres 13 de juliol a les 20 h amb el Cabaret elegance, de la companyia Elegants. Es tracta d’un espectacle d’equilibris, trapezis, malabars, monocicle i perxa xinesa, combinat amb molt d’humor. El muntatge va guanyar el premi del públic al festival SensePortes 2014 i també al festival de teatre de carrer Buitengewoon d’Holanda.

El dimecres dia 20, també a les 20 h, la companyia belga 15feet6 portarà a Olot Dynamite & Poetry, un espectacle explosiu on quatre acròbates prometen fer aixecar el públic dels respectius seients. Combinen perfectament el risc amb la poesia i amb un sentit de l’humor molt fi. Una de les artistes del grup ha treballat amb el Cirque du Soleil en la creació de l’espectacle Amaluna.

Circ a Olot acabarà el dimecres dia 27 a les 20 h, amb l’espectacle Fenòmens, del Colectivo Tierra. La companyia recrea una fira farcida de circ i de meravelles, amb música original interpretada en directe. Utilitzant grans miralls, ombres increïbles i objectes absurds recrea l’estètica perfecte perquè aquests fenòmens inversemblants siguin creïbles i surtin de l’anonimat.

Tots els espectacles són gratuïts.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat