OBRES AL CARRER MACARNAU
OBRES AL CARRER MACARNAU Comencen aquest dimarts 12 de juliol i s’allargaran fins a finals d’agostAquest dimarts començaran les obres del carrer Macarnau. Els treballs consisteixen en la reposició dels serveis i l’eixamplament de la vorera, especialment la del costat de l’escola Cor de Maria que, una vegada finalitzi l’actuació, mantindrà la mateixa amplada a tot el carrer.

Les obres comencen aquest dimarts 12 de juliol i s’acabaran amb el mes d’agost. L’alcalde Josep M. Corominas ha explicat que “és una actuació molt necessària que, pels treballs que s’hi fan i l’àmbit on s’actua, som conscients que generarà problemes de trànsit”. Per aquest motiu, Corominas ha demanat “disculpes als veïns que resultin afectats pels treballs, que tenim previst que estiguin a punt per Festes del Tura i l’inici del curs escolar”.  


La urbanització del Macarnau obligarà a tallar la circulació del carrer, en el tram comprès entre el carrer Esgleiers i Doctor Joaquim Masmitjà. El tancament es farà a partir d’aquest 12 de juliol i fins al 30 d’agost. Durant aquest temps, a més, el carrer Estires -des del carrer Esgleiers al Doctor Joaquim Masmitjà- serà de doble sentit per poder circular entre el carrer Esgleiers i el Morrot sense haver de passar obligatòriament pel Firal.

Les obres de millora del Macarnau tenen un pressupost de 200.000 euros i formen part del Programa de conservació i millora d’urbanització i ferms a les vies públiques d’Olot. L’Ajuntament destina aquest estiu una partida de 350.000 euros que, a més de del Macarnau, també preveu asfaltar l’Avinguda Europa, al polígon del Pla de Baix i el Camí de les Bruixes, al barri de Sant Miquel i la millora de voreres.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat