A PUNT PER AL CANTA GRAN !
A PUNT PER AL CANTA GRAN ! Tres corals de gent gran participen d’aquest projecte de l’Auditori que s’estrena diumenge 29 de gener al TeatreUna vuitantena de persones participen de la primera edició del Canta Gran. Aquest projecte de l'Auditori de Barcelona que aquest any s'estén a diverses ciutats de Catalunya, entre elles Olot. Des de l’Auditori es van posar en contacte amb els responsables del Teatre Principal d’Olot i el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa per implantar aquesta iniciativa que té com a objectiu agrupar corals de gent en una actuació conjunta.

La crida a participar-hi es va fer a través del Consell Consultiu de la Garrotxa on es va presentar el projecte. Els diferents casals de la gent gran van ser els encarregats d’explicar la iniciativa al seu municipi i, juntament amb el CASG, buscar les corals que hi volguessin participar. La coral del Casal de la Gent Gran d'Olot, la coral de l'antic hospital Sant Jaume i la coral Puigsacalm de Les Preses van acceptar el repte de pujar a l’escenari del Teatre Principal.  Dissabte de la setmana passada van començar els assajos que han continuat aquest dissabte i repetiran dissabte que ve, el dia abans del concert. Durant tot el matí, assagen amb la directora musical de l’Auditori, Montse Meneses els temes de la cantata. “Fa temps que cada coral ha començat a preparar els temes pel seu compte, però amb els assajos d’aquests dies al Teatre posen en comú el treball que han fet manera individual” ha afirmat la regidora de Gent Gran, Mar Roca.

El Canta Gran s’inicia aquest 2017 a Olot amb la voluntat d’ampliar el número de participants de cara a futures edicions. Aquest any una vuitantena persones participen del concert, porta per títol “Tòtems”. “La veritat ens ha fet molta il·lusió poder iniciar aquest projecte de casals de gent gran que ens permetrà veure diumenge un gran concert al que m’agradaria convidar tothom” ha expliat el regidor de Cultura, Pep Berga. “Són activitats que fan que les persones siguin protagonistes de la cultura, com també ho és el Cantània, l’altre projecte de l’Auditori amb el que col·laborem amb èxit des de fa anys” ha afegit Berga.

El concert del Canta Gran serà el diumenge 29 de gener a 2/4 de 6 de la tarda al Teatre Principal d’Olot. El preu de les entrades és de 5 euros i es poden comprar anticipades a www.olotcultura.cat, al Teatre i a Can Trincheria.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat