OBRES AL CARRER BOLOS
OBRES AL CARRER BOLOS A partir del dilluns 12 de juny, en el tram comprès entre el passeig Bisbe Guillamet i el carrer Sant Pere MàrtirA partir del dilluns 12 de juny a les 15h, el carrer Bolós quedarà tancat a la circulació, en el tram comprès entre el passeig Bisbe Guillamet i el carrer Sant Pere Màrtir. És a causa de les obres d’asfaltatge que s’hi han de portar a terme i del canvi de canonada que ha de realitzar l'empresa SOREA.

 

Per aquest motiu, i a les dues setmanes en què es previst que durin les obres, hi haurà els canvis de circulació següents:

 

- El tram del carrer Bolós, entre el carrer Berga i Boada i el passeig Bisbe Guillamet, passarà a ser de dues direccions pels usuaris del pàrquing.

 

- Els veïns del carrer Bolós podran accedir al seu garatge, entre el passeig Bisbe Guillamet i el carrer Sant Pere Màrtir, segons l'estat de les obres. També l’accés es pot veure temporalment restringit en funció de la fase de l’actuació i s’haurà de coordinar la previsió d’entrada i sortida de vehicles amb els treballs que s’estiguin realitzant en cada moment. No es podrà aparcar en aquest tram de carrer.

 

- A més, durant aquest període, el dilluns 19 de juny de 6 a 16h, també es tallarà a la circulació el passeig Bisbe Guillamet, entre els carrers Francesc Montsalvatje i Bolós.

 

L’Ajuntament d’Olot demana disculpes de forma anticipada per les molèsties que les obres us puguin ocasionar. En cas de dubtes o qualsevol incidència poseu-vos en contacte amb l’Àrea de Infraestructures i Urbanisme al 972 279 125 o bé a la Policia Municipal 972 279 133.  imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat