STANISLAV KHIRSTENKO, AL TEATRE PRINCIPAL
STANISLAV KHIRSTENKO, AL TEATRE PRINCIPAL Un dels millors pianistes del món toca aquest diumenge al Teatre PrincipalEl pianista ucraïnès Stanislav Khristenko tocarà aquest diumenge a les 20 h al Teatre Principal d’Olot, en un concert que servirà per presentar el disc de sonates compostes pel pare Antoni soler (Olot, 1729 – El Escorial 1783). Des que va debutar com a concertista amb només 11 anys, ha captivat el públic d’arreu.

 

Khristenko va guanyar el prestigiós Concurs Internacional de Música Maria Canals l’any 2013 i ha actuat en algunes de les sales més prestigioses d’arreu del món. Ha fet de solista a formacions com la Cleveland Orchestra, National Orchestra of Belgium, Phoenix Symphony, Liege Philharmonic Orchestra, Johannesburg Philharmonic Orchestra, Hong Kong Chamber Orchestra i Berliner Muskfreunde Orchestra, entre altres.

 

El concert és possible gràcies a un conveni entre l’Institut de Cultura d’Olot i el Concurs Maria Canals, a través del qual, cada any s’enregistra un disc amb sonates per a piano compostes pel pare Antoni Soler i es fa un concert per presentar-lo.

 

Diumenge a la tarda s’instal·larà un piano a la plaça del Teatre de 17 h a 19 h, a disposició de tots aquells que s’animin a tocar-lo. Com a recompensa, tothom qui hi interpreti alguna peça rebrà una entrada gratuïta pel concert de Khristenko.

 

Les entrades pel concert valen 6 euros si es compren anticipadament a www.olotcultura.cat, al Teatre i a Can Trincheria i 8 euros si s’agafen a la taquilla just abans de l’actuació.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat