PLE MUNICIPAL
PLE MUNICIPAL El ple aprova el codi de gestió per a la transició energètica i preus públics d'activitats. Unanimitat del ple per declarar Olot ciutat antifeixistaEl ple d’Olot ha aprovat aquest dijous el codi de gestió per a la transició energètica i el canvi climàtic i la rehabilitació i l’accessibilitat d’habitatges. Tots els grups van votar a favor de les mesures contemplades en el programa EUROPACE. Es tracta d’un pioner a Europa que finança a llarg termini les inversions en millores energètiques en habitatges. Implantat amb èxit a Califòrnia, converteix Olot en la ciutat pilot a tot Europa.

A la sessió d’aquest mes de març també s’ha donat compte dels resultats de la liquidació del pressupost de la Corporació durant el 2018 i s’han aprovat els preus públics del festival Sismògraf i de les activitats musicals programades per aquest estiu i el conveni de col.laboració amb la Direcció General del Cadastre, uns punts que van tenir la unanimitat del plenari que també va donar ple suport a la moció de la Coordinadora Antifeixista de la Garrotxa per declarar Olot municipi antifeixista i en favor de la convivència en la diversitat. La moció del grup d’ERC per unes Festes del Tura paritàries i la d’OEC per lluitar contra la criminalització dels i les joves i adolescents migrats sols i dotar econòmicament l'estratègia catalana d'acollida i integració també es van aprovar per unanimitat.

Consulta l’ordre del dia del ple d’aquest dijous aquí.

Per recuperar el debat de la sessió ves a aquest enllaç.  

 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat